Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ποιοί Είμαστε;

Η Μεταφορική Εταιρεία  etransporters είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία,  συνεχώς αναπτυσσόμενη με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  στις Οργανωμένες Μεταφορές Μετακομίσεις.

Το Ελληνικό προσωπικό της εταιρείας μας συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη της   καθώς αποτελείται από  συνιδιοκτήτες που συνεργάζονται και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες με γνώμονα το κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών που έχουν καθορίσει.

young couple is preparing for moving out

Οι Υπηρεσίες μας

Μεταφορές μετακομίσεις

Πώληση Υλικών Φορτίων

Μεταφορές Χρηματοκιβωτίων​

Συσκευασίες οικοσυσκευών

Ειδικές Μεταφορές

Εγκατάσταση/Απεγκατάσταση Ηλεκτρικών Συσκευών

Αποθηκεύσεις

Logistics

Πρακτορεύσεις

Ασφάλεια φορτίων

lot of containers on the port

Τα χαρακτηριστικά μας:

Επαγγελματισμός

Εμπειρία

Υπευθυνότητα

Γνώση

Ποιοτική εξυπηρέτηση

Eξέλιξη


Πριν από κάθε μετακόμιση ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μετακόμισης σας ενημερώνει και σας προτείνει την καλύτερη λύση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές επενδύοντας σε σύγχρονο εξοπλισμό και στην συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις Οργανωμένες Μεταφορές Μετακομίσεις και συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας αναγνωρίζοντας πως ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για τον λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσει και ειδικά πακέτα μετακομίσεων  για φοιτητές, στρατιωτικούς, gallery, εταιρείες και γενικότερες προσφορές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Τα χαρακτηριστικά μας:

Επαγγελματισμός

Εμπειρία

Υπευθυνότητα

Γνώση

Ποιοτική εξυπηρέτηση

Eξέλιξη