Μετακόμιση Οικοσκευής

Η εταιρεία etransporters με χρόνια εμπειρίας στις μεταφορές – μετακομίσεις διαθέτει σε βάθος γνώση του αντικειμένου και έχει αναπτύξει ειδική μεθοδολογία για τις μεταφορές-μετακομίσεις οικοσκευών. Για εμάς, η μετακόμιση είναι το ίδιο σημαντική όπως και για εσάς, γι’αυτό και εργαζόμαστε σκληρά για να σας κάνουμε να αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι καθ’ολη τη διάρκεια της.

Μετακόμιση Οικοσκευής στην Ελλάδα
Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

  1. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος μετακόμισης της εταιρείας μας καταγράφει τις ανάγκες σας,τις απαιτήσεις σας σε εξοπλισμό( οχήματα-ανυψωτικά),σε προσωπικό και σας προτείνει την καλύτερη οικονομική λύση χωρίς να μειώσει την ποιότητα εξυπηρέτησης και παροχών.
  2. Ειδικό προσωπικό αναλαμβάνει να συσκευάσει την οικοσκευή σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα με υψηλής ποιότητας υλικά αφού πρώτα εκτελέσει τις κατάλληλες εργασίες (αποσυναρμολόγηση επίπλων, απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)
  3. Φόρτωση τις οικοσκευής σας στα σύγχρονα οχήματα κλειστού τύπου που διαθέτουμε
  4. Χρήση ανυψωτικών οχημάτων όπου χρειάζεται
  5. Μεταφορά και παράδοση οικοσκευής στην καινούργια οικία
  6. Αποσυσκευασία επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών και τοποθέτηση στο μέρος που θα μας υποδείξει ο πελάτης (Συναρμολόγηση επίπλων-εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)
  7. Τοποθέτηση χαρτοκιβωτίων στα δωμάτια που ανήκουν

Μεταφέρουμε τα πάντα και παντού

  • Από την αττική με προορισμό οπουδήποτε στην Ελλάδα
  • Από οπουδήποτε στην Ελλάδα με προορισμό την Αττική

 Μετακομίστε μαζί μας όσο απλή ή συνθετη ειναι η μετακόμιση σας!

Συμπληρώστε την φόρμα για να ζητήσετε προσφορά.

* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Ονοματεπώνυμο:
   Προτιμώμενες ώρες επικοινωνίας:
   Ημερομηνία Μετακόμισης:
* Μετακίνηση από (Πόλη):
* Μετακίνηση προς (Πόλη):
   Τετραγωνικά Σπιτιού:
   Χρειάζεστε Αναβατόριο;
   Θέλετε Συσκευασία;

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Άψογη εξυπηρέτηση. Συμπλήρωσα τη φόρμα, μου απάντησαν σε μία ώρα με απίστευτη προσφορά και μέσα σε 2 ημέρες συνολικά έκανα τη μετακόμιση γρήγορα, εύκολα και χωρίς ζημιές ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
Μία μοναδική συνεργασία οδήγησε στην αποδέσμευση του φόρτου της επιχείρησης από το κομμάτι των μεταφορών, ενώ όλες οι εργασίες και η συνεννόηση γίνονται με απόλυτη συνέπεια. IKEA