Μετακομίσεις Εξωτερικού

H Etransporters εξειδικεύεται στη μετακόμιση εξωτερικού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης προχωράμε στην εκτίμηση των ειδών προς μεταφορά και δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές όπου αυτές απαιτούνται, ώστε να υπάρχει ασφαλής μετακόμιση της οικοσκευής σας.

 

Προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στις μεταφορές σας από πόρτα σε πόρτα με όλους τους τρόπους μεταφοράς – θαλασσίως, αεροπορικώς και χερσαίως και σε οποιοδήποτε μέρους του κόσμου.. Ο σύμβουλος μεταφορών οργανώνει ολόκληρη τη διαδικασία της μεταφοράς και την επιβλέπει από την αρχή μέχρι το τέλος. Βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς δίνοντας συμβουλές και λύσεις.

Το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας παρέχει αξιόπιστες ναυτιλιακές και αεροπορικές μεταφορές σε όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να μεταφέρετε την οικοσκευή του σπιτιού σας ή τον εξοπλισμό του γραφείου ή της επιχείρησής σας, είμαστε οι ειδικοί!

Μετακόμιση οικοσκευής στο Εξωτερικό

Η etransporters χάρη στην συνεργασία της με ισχυρούς και αξιόπιστους ανταποκριτές αποτελεί έναν αξιόπιστο και ασφαλή συνεργάτη για τις μεταφορές προς το εξωτερικό.
Προσφέρουμε υπηρεσίες «απο Πόρτα σε Πόρτα» με όλους τους τρόπους μεταφοράς (θαλάσσιας, αεροπορικής και οδικής) σε οποιδήποτε μέρος του κόσμου.


Διαδικασία Διεθνούς Μεταφοράς

 Από την στιγμή που θα έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, θα λάβουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την μεταφορά σας.

  1. Ο εκτιμητής της εταιρείας μας έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας για να κανονίσετε ένα ραντεβού ώστε να καταγράψει όλα τα αντικείμενα που θα μεταφερθούν.
  2. Το κόστος της μεταφοράς σας θα εκτιμηθεί βάσει του όγκου των πραγμάτων που έχετε για μεταφορά.
  3. Συντάσσουμε αναλυτική προσφορά για την μεταφορά σας και σας την παρουσιάζουμε αναλυτικά.
  4. Ύστερα από συνεννόηση με τον πελάτη κανονίζουμε την ημέρα παραλαβής του φορτίου. Οι έμπειροι συσκευαστές μας θα συσκευάσουν προσεχτικά όλα τα πράγματα σας και θα κάνουν λίστα καταγραφής των πραγμάτων.
  5. Μεταφορά φορτίου με τον τρόπο που σας έχουμε προτείνει στην προσφορά μας.
  6. Παράδοση οικοσκευής σας στην νέα σας οικία.

Συμπληρώστε την φόρμα για να ζητήσετε προσφορά.

* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Ονοματεπώνυμο:
   Προτιμώμενες ώρες επικοινωνίας:
   Ημερομηνία Μετακόμισης:
* Μετακίνηση από (Πόλη):
* Μετακίνηση προς (Πόλη):
   Τετραγωνικά Σπιτιού:
   Χρειάζεστε Αναβατόριο;
   Θέλετε Συσκευασία;

Facebook Twitter Google+ Pinterest