Μετακόμιση Οικοσκευής

Η εταιρεία etransporters με χρόνια εμπειρίας στις μεταφορές – μετακομίσεις διαθέτει σε βάθος γνώση του αντικειμένου και έχει αναπτύξει ειδική μεθοδολογία για τις μεταφορές-μετακομίσεις οικοσκευών. Για εμάς, η μετακόμιση είναι το ίδιο σημαντική όπως και για εσάς, γι’αυτό και εργαζόμαστε σκληρά για να σας κάνουμε να αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι καθ’ολη τη διάρκεια της και όλα αυτά με ταχύτητα, ασφάλεια και με προσιτές τιμές.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

Ο εξειδικευμένος σύμβουλος μετακόμισης της εταιρείας μας καταγράφει τις ανάγκες σας,τις απαιτήσεις σας σε εξοπλισμό( οχήματα-ανυψωτικά),σε προσωπικό και σας προτείνει την καλύτερη οικονομική λύση χωρίς να μειώσει την ποιότητα εξυπηρέτησης και παροχών.

Ειδικό προσωπικό αναλαμβάνει να συσκευάσει την οικοσκευή σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα με υψηλής ποιότητας υλικά αφού πρώτα εκτελέσει τις κατάλληλες εργασίες (αποσυναρμολόγηση επίπλων, απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)

Φόρτωση τις οικοσκευής σας στα σύγχρονα οχήματα κλειστού τύπου που διαθέτουμε

Χρήση ανυψωτικών οχημάτων όπου χρειάζεται

Μεταφορά και παράδοση οικοσκευής στην καινούργια οικία

Αποσυσκευασία επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών και τοποθέτηση στο μέρος που θα μας υποδείξει ο πελάτης (Συναρμολόγηση επίπλων-εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)

Τοποθέτηση χαρτοκιβωτίων στα δωμάτια που ανήκουν

Μας ρωτάτε συχνότερα:

Φυσικά και μπορεί ο καθένας να απευθυνθεί σε εμάς για την μετακόμισή του.

Τα γραφεία μας αλλά και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αναλάβουμε την μετακόμισή σας, είτε αυτή πρόκειται να είναι σε άλλη πόλη είτε ακόμα και σε άλλη χώρα.   

Θα πρέπει να γνωρίζουμε από την αρχή τι αντικείμενα θέλετε να σας μεταφέρουμε για να δώσουμε και την κατάλληλη προσοχή. Επίσης, θα πρέπει να ξέρουμε τον όγκο της μετακόμισης για να υπολογίσουμε το μέγεθος των φορτηγών που θα χρειαστείτε ή αν θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα.

Φορτίζουμε και πακετάρουμε τα αντικείμενά σας και εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ασφάλειά τους από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο σπίτι σας μέχρι και τη στιγμή που θα σας τα παραδώσουμε.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα έργα τέχνης, που η διαδικασία για τη συσκευασία τους είναι διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα αντικείμενά σας,  σε αντικείμενα μεγάλης αξίας ή σε άλλα αντικείμενα που εσείς θα μας υποδείξετε. 

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τις ηλεκτρικές συσκευές ή να πακετάρετε κάποια αντικείμενα που θέλετε, διαφορετικά αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου με την μετακόμιση, αφήστε τα όλα πάνω μας.

Φυσικά! Στην etransportes διαθέτουμε ειδικά σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, πλήρως οργανωμένους για την σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων και την γρήγορη αναζήτηση τους καθώς και προστατευμένους με εγκατεστημένα αυτόματα συστήματα συναγερμών, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Δείτε περισσότερα εδώ.

Μεταφέρουμε τα πάντα και παντού

Από την Αττική με προορισμό οπουδήποτε στην Ελλάδα

Από οπουδήποτε στην Ελλάδα με προορισμό την Αττική