Μετακομίστε με ακρίβεια, συνέπεια και ασφάλεια

Μετακομίζετε σε νέο σπίτι ή σε νέο επαγγελματικό χώρο από ή προς την Αθήνα; Λάβετε την πιο αξιόπιστη λύση και βοήθεια στο σχεδιασμό της μετακόμισής σας.

Η etransporters εξασφαλίζει την μετεγκατάστασή σας, απλά, γρήγορα και σε προσιτό κόστος. Σίγουρα στην καθημερινότητά σας, συλλέγετε αντικείμενα που έχουν είτε οικονομική είτε συναισθηματική αξία για εσάς. Αυτά τα πράγματα είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας και πάντοτε τα προσέχετε. Όμως κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα μπορούν να είναι ευάλωτα.

Για αυτό λέμε ότι δεν είμαστε μια συνηθισμένη εταιρεία μεταφορών μετακομίσεων στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ξέρουμε πώς να κάνουμε τη μετεγκατάστασή σας ομαλά και γρήγορα χωρίς να προκληθούν φθορές ή καταστροφές στα πολύτιμα αντικείμενά σας

* Θα ανοίξει παράθυρο συνομιλίας για να μας αφήσετε μήνυμα ή για να μιλήσουμε ζωντανά!

Κατανοούμε ότι μία μετακόμιση σπιτιού ή επιχείρησης μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν επιπλέον προσπάθειες που ίσως να χρειαστεί να κάνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εδώ και 15 χρόνια εμπειρίας μας σε μετεγκαταστάσεις, συνεχώς εφαρμόζουμε μεθόδους και προσφέρουμε υπηρεσίες για την πιο ήπια και ασφαλή μετακόμισή σας. Ο στόχος μας είναι να χαρείτε το νέο σας χώρο!

Τώρα, πιθανότατα σκέφτεστε:
"Αυτό είναι εκπληκτικό! Ποια είναι η μεθοδολογία που ακολουθείτε;

Ο εξειδικευμένος σύμβουλος μετακόμισης της εταιρείας μας καταγράφει τις ανάγκες σας,τις απαιτήσεις σας σε εξοπλισμό( οχήματα-ανυψωτικά),σε προσωπικό και σας προτείνει την καλύτερη οικονομική λύση χωρίς να μειώσει την ποιότητα εξυπηρέτησης και παροχών.

Ειδικό προσωπικό αναλαμβάνει να συσκευάσει την οικοσκευή σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα με υψηλής ποιότητας υλικά αφού πρώτα εκτελέσει τις κατάλληλες εργασίες (αποσυναρμολόγηση επίπλων, απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)

Φόρτωση τις οικοσκευής σας στα σύγχρονα οχήματα κλειστού τύπου που διαθέτουμε

Χρήση ανυψωτικών οχημάτων όπου χρειάζεται

Μεταφορά και παράδοση οικοσκευής στην καινούργια οικία

Αποσυσκευασία επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών και τοποθέτηση στο μέρος που θα μας υποδείξει ο πελάτης (Συναρμολόγηση επίπλων-εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)

Τοποθέτηση χαρτοκιβωτίων στα δωμάτια που ανήκουν

20ετής εμπειρία

Αξιοπιστία

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ανταγωνιστικές τιμές

Μας ρωτάτε συχνότερα:

Φυσικά και μπορεί ο καθένας να απευθυνθεί σε εμάς για την μετακόμισή του. Ιδιώτες, φοιτητές, σώματα ασφαλείας, στρατιωτικοί αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι.

Εξυπηρετούμε μετακομίσεις είτε εντός Αττικής ή Επαρχία με προορισμό την Αττική και το αντίστροφο. Τα γραφεία μας αλλά και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αναλάβουμε την μετακόμισή σας, είτε αυτή πρόκειται να είναι σε άλλη πόλη είτε ακόμα και σε άλλη χώρα.   

Προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση κόστους. Θα πρέπει να μάθουμε τον όγκο των πραγμάτων προς μεταφορά για να υπολογίσουμε το μέγεθος των φορτηγών που θα χρειαστείτε και επιπλέον αν θα χρειαστείτε ανυψωτικό ή όχι. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη μετακόμισή σας χωρίς φθορές ή ζημιές. 

Φροντίζουμε και πακετάρουμε τα αντικείμενά σας και εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ασφάλειά τους από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο σπίτι σας μέχρι και τη στιγμή που θα σας τα παραδώσουμε.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα έργα τέχνης, που η διαδικασία για τη συσκευασία τους είναι διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα αντικείμενά σας,  σε αντικείμενα μεγάλης αξίας ή σε άλλα αντικείμενα που εσείς θα μας υποδείξετε. 

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τις ηλεκτρικές συσκευές ή να πακετάρετε κάποια αντικείμενα που θέλετε, διαφορετικά αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου με την μετακόμιση, υπάρχει η επιλογή της ολικής συσκευασίας από το συνεργείο μας.

Φυσικά! Στην etransportes διαθέτουμε ειδικά σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, πλήρως οργανωμένους για την σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων και την γρήγορη αναζήτηση τους καθώς και προστατευμένους με εγκατεστημένα αυτόματα συστήματα συναγερμών, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Δείτε περισσότερα εδώ.

Εξυπηρετούμε από και προς την Αττική

Από την Αττική με προορισμό οπουδήποτε στην Ελλάδα

Από οπουδήποτε στην Ελλάδα με προορισμό την Αττική