Μεταφορές-μετακομίσεις με ασφάλεια με την εταιρεία etransporters.

Οι υπηρεσίες μετακόμισης επιχειρήσεων εκτείνονται από ενδομεταφορές έως τη μεταφορά ολόκληρων εταιρειών σε άλλη περιοχή ή πόλη. H etransporters μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά και στις δύο περιπτώσεις.

Η μεγάλη εμπειρία μας στις μεταφορές-μετακομίσεις επιχειρήσεων, μας συνιστά ειδικούς τους είδους. Γνωρίζουμε την αναγκαιότητα του καλού σχεδιασμού και της άρτιας οργάνωσης και παρέχουμε τις ορθότερες λύσεις για κάθε ξεχωριστή επιχείρηση. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε σε όλες τις επιχειρήσεις είναι ότι θα μεταφερθούν με ασφάλεια, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να παρενοχληθούν οι καθημερινές εργασίες τους.

Τα χαρακτηριστικά μας:

Πολυετής εμπειρία

Αξιοπιστία

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ανταγωνιστικές τιμές

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η οργάνωση γι' αυτό ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Προγραμματίζουμε μια συνάντηση στον χώρο σας ή στον δικό μας χώρο για να δούμε κάθε λεπτομέρεια.

Ο εξειδικευμένος σύμβουλος μετακόμισης της εταιρείας μας καταγράφει τις ανάγκες σας,τις απαιτήσεις σας σε εξοπλισμό( οχήματα-ανυψωτικά),σε προσωπικό και σας προτείνει την καλύτερη οικονομική λύση χωρίς να μειώσει την ποιότητα εξυπηρέτησης και παροχών.

Δίνουμε ραντεβού στον χώρο σας για να ξεκινήσουμε την μετακόμιση

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συσκευασία των αντικειμένων σας

Αποσυναρμολογούμε όποια αντικείμενα χρειάζεται (π.χ έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κ.λ.π.)

Φόρτωση τις οικοσκευής σας στα σύγχρονα οχήματα κλειστού τύπου που διαθέτουμε

Χρήση ανυψωτικών οχημάτων όπου χρειάζεται

Αποσυσκευασία των αντικειμένων και τοποθέτηση στο μέρος που θα μας υποδείξετε (Συναρμολόγηση επίπλων-εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών)

Μας ρωτάτε συχνότερα:

Φυσικά και μπορεί ο καθένας να απευθυνθεί σε εμάς για την μετακόμισή του.

Τα γραφεία μας αλλά και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αναλάβουμε την μετακόμισή σας, είτε αυτή πρόκειται να είναι σε άλλη πόλη είτε ακόμα και σε άλλη χώρα.   

Θα πρέπει να γνωρίζουμε από την αρχή τι αντικείμενα θέλετε να σας μεταφέρουμε για να δώσουμε και την κατάλληλη προσοχή. Επίσης, θα πρέπει να ξέρουμε τον όγκο της μετακόμισης για να υπολογίσουμε το μέγεθος των φορτηγών που θα χρειαστείτε ή αν θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα.

Εκτός από την Ελλάδα εξυπηρετούμε και τις παρακάτω χώρες: Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Τσεχία, Φιλανδία, Δανία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ουκρανία, Τουρκία, Αλβανία, Βοσνία, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο, ΠΓΜ, Μάλτα, Αγ. Μαρίνος, Λιχτενστάιν, Μονακό, Ανδόρρα, Πορτογαλία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Γεωργία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρωσία, Ισλανδία.
 

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα έργα τέχνης, που η διαδικασία για τη συσκευασία τους είναι διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα αντικείμενά σας,  σε αντικείμενα μεγάλης αξίας ή σε άλλα αντικείμενα που εσείς θα μας υποδείξετε. 

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τις ηλεκτρικές συσκευές ή να πακετάρετε κάποια αντικείμενα που θέλετε, διαφορετικά αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου με την μετακόμιση, αφήστε τα όλα πάνω μας.

Φυσικά! Στην etransportes διαθέτουμε ειδικά σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, πλήρως οργανωμένους για την σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων και την γρήγορη αναζήτηση τους καθώς και προστατευμένους με εγκατεστημένα αυτόματα συστήματα συναγερμών, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Δείτε περισσότερα εδώ.

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης: