Μετακομίστε εντός Αττικής με την eTransporters

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η eTransporters αναλαμβάνει μετακομίσεις κυρίως εντός Αττικής, χώρους ανεξαρτήτων τετραγωνικών. Εξυπηρετούμε και εκτός Αττικής για οικίες άνω των 90 τμ. Διαθέτουμε ανυψωτικό γερανό χωρίς επιπλέον χρέωση εκτός κάποιων ιδιαίτερων περιπτώσεων

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος μιας μετακόμισης εξαρτάται από τα κυβικά των αντικειμένων που πρόκειται να μεταφερθούν, τη χιλιομετρική απόσταση και τη χρήση ή όχι αναβατορίου. Είμαστε από τους λίγους που στέλνουμε συνεργείο  4 έως 6 ατόμων χωρίς επιπλέον χρέωση, για να μετακομίσετε γρήγορα, εύκολα και χωρίς φθορές.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Θέλουμε να έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες, για αυτό πάντοτε συσκευάζουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές με πολύ υψηλής ποιότητας υλικά χωρίς δική σας επιβάρυνση, ώστε η μεταφορά των αντικειμένων σας να πραγματοποιηθεί χωρίς φθορές και ζημιές

3 τρόποι για να ζητήσετε
δωρεάν εκτίμηση κόστους

1. Γράψτε μας στο Chat

Πατήστε το κουμπί “Θέλω Προσφορά” και έπειτα επιλέξτε το “Αίτημα Προσφοράς” κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Απαντήστε στις απαραίτητες ερωτήσεις και ο σύμβουλος μετακόμισης θα απαντήσει με την προσφορά μας.

2. Αφήστε μήνυμα να σας καλέσουμε

3. Τηλεφωνήστε μας

Θέλετε άμεσα να ζητήσετε προσφορά για τη μετακόμισή σας; Παρακαλώ τηλεφωνήστε μας.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

Πρόσθετες Παροχές

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Το έμπειρο προσωπικό μας συσκευάζει όλα σας τα πράγματα από τις ντουλάπες, κουζίνα κλπ, πραγματικά όλο το σπίτι σας, χωρίς καμία δική σας εμπλοκή. Μπορείτε αν θέλετε να παρευρίσκεστε για να ελέγχετε την όλη διαδικασία.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το συνεργείο μας, αποσυνδέει τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως είναι η κουζίνα μαγειρέματος, κλιματιστικά κλπ, από το χώρο που φεύγετε και τις επανασυνδέει στο νέο σας χώρο. Επίσης αποσυναρμολογεί και συναρμολογεί έπιπλα όπως κρεβάτια, τραπέζια, μπαρ και άλλα, χωρίς τη δική σας εμπλοκή.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ

Διαθέτουμε ειδικά σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, πλήρως οργανωμένους για την σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων και την γρήγορη αναζήτηση τους καθώς και προστατευμένους με εγκατεστημένα αυτόματα συστήματα συναγερμών, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Δείτε περισσότερα εδώ.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς

20ετής εμπειρία

Αξιοπιστία

Άμεση Εξυπηρέτηση

Ανταγωνιστικές τιμές

Μας ρωτάτε συχνότερα:

Φυσικά και μπορεί ο καθένας να απευθυνθεί σε εμάς για την μετακόμισή του. Ιδιώτες, φοιτητές, σώματα ασφαλείας, στρατιωτικοί αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι.

Εξυπηρετούμε μετακομίσεις είτε εντός Αττικής ή Επαρχία με προορισμό την Αττική και το αντίστροφο. Τα γραφεία μας αλλά και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αναλάβουμε την μετακόμισή σας, είτε αυτή πρόκειται να είναι σε άλλη πόλη είτε ακόμα και σε άλλη χώρα.   

Προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση κόστους. Θα πρέπει να μάθουμε τον όγκο των πραγμάτων προς μεταφορά για να υπολογίσουμε το μέγεθος των φορτηγών που θα χρειαστείτε και επιπλέον αν θα χρειαστείτε ανυψωτικό ή όχι. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη μετακόμισή σας χωρίς φθορές ή ζημιές. 

Φροντίζουμε και πακετάρουμε τα αντικείμενά σας και εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ασφάλειά τους από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο σπίτι σας μέχρι και τη στιγμή που θα σας τα παραδώσουμε.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα έργα τέχνης, που η διαδικασία για τη συσκευασία τους είναι διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα αντικείμενά σας,  σε αντικείμενα μεγάλης αξίας ή σε άλλα αντικείμενα που εσείς θα μας υποδείξετε. 

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τις ηλεκτρικές συσκευές ή να πακετάρετε κάποια αντικείμενα που θέλετε, διαφορετικά αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου με την μετακόμιση, υπάρχει η επιλογή της ολικής συσκευασίας από το συνεργείο μας.

Φυσικά! Στην etransportes διαθέτουμε ειδικά σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, πλήρως οργανωμένους για την σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων και την γρήγορη αναζήτηση τους καθώς και προστατευμένους με εγκατεστημένα αυτόματα συστήματα συναγερμών, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Δείτε περισσότερα εδώ.

Γνωρίστε την eTransporters από την εκπομπή της Vodafone στο ΣΚΑΪ

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον τομέα των μεταφορών το 2001 από τον ιδρυτή της Παντελή Σπανόπουλο, έχοντας στη διάθεσή του μόνο 1 φορτηγό.

Μετά από 20 έτη, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, προσφέροντας λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Αριθμεί πλέον στόλο 15 φορτηγών και 25 εργαζομένων που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε μετακομίσεις, αποθήκευση οικοσκευής αλλά και διανομή προϊόντων επιχειρήσεων με τελικό αποδέκτη εσάς!

Δημιουργούμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης:

largo logo
ikea logo