Μικρομεταφορές

Με χρόνια εμπειρίας στις Μεταφορές-Μετακομίσεις η etransporters αναλαμβάνει με αξιοπιστία και συνέπεια μεταφορές κάθε είδους.

Διαθέτουμε δικά μας αναβατόρια και φορτηγά έτσι ώστε να εξυπηρετούμε γρήγορα και άμεσα.

Η εξειδίκευσή μας  στις μεταφορές συνοδεύεται με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας και επαγγελματισμού. Φορτηγά κάθε μεγέθους, εξειδικευμένα μηχανήματα, αναβατόρια και το έμπειρο προσωπικό μας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις μεταφορές. Γι αυτό άλλωστε και είμαστε η απάντηση σε όσους αναζητούν μια μεταφορά γρήγορα, αποτελεσματικά, απροβλημάτιστα αλλά όχι πρόχειρα.

Η  etransporters αναλαμβάνει αυθημερόν μεταφορές μικρών αντικειμένων, μικροέπιπλα, είδη οικοσκευής και μεμονωμένα μεγάλα αντικείμενα σε οικονομικές τιμές. Αναλαμβάνουμε φθηνά, ταχύτατα και ασφαλή την μεταφορά οποιουδήποτε μικροαντικειμένου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα παραλάβουμε από το χώρο σας μικρές ποσότητες αντικειμένων που θέλετε να στείλετε άμεσα εντός ή εκτός Αττικής.

Εμπιστευτείτε μας για μικρές ή μεγάλες μεταφορές εντός και εκτός πόλης και απολαύστε την ασφάλεια της πείρας και της ειδίκευσης της etransporters.

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή αναλαμβάνουμε μεταφορές αντικειμένων- μέχρι 3 κομμάτια- με 50€

*Η προσφορά μας ισχύει για μεταφορές εντός Αθήνας
*Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει η προσφορά μας είναι Φορτηγό+Βοηθός

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Άψογη εξυπηρέτηση. Συμπλήρωσα τη φόρμα, μου απάντησαν σε μία ώρα με απίστευτη προσφορά και μέσα σε 2 ημέρες συνολικά έκανα τη μετακόμιση γρήγορα, εύκολα και χωρίς ζημιές ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
Μία μοναδική συνεργασία οδήγησε στην αποδέσμευση του φόρτου της επιχείρησης από το κομμάτι των μεταφορών, ενώ όλες οι εργασίες και η συνεννόηση γίνονται με απόλυτη συνέπεια. IKEA