Ειδικές περιπτώσεις φορτίων

H etransporters ειδικεύεται στις μεταφορές ευαίσθητων και εύθραυστων αντικειμένων τα οποία χρειάζονται ειδική συσκευασία και μεταχείριση. Μεταφέρουμε με ασφάλεια, συνέπεια και τεχνογνωσία μουσικά όργανα (όπως πιάνο ή άλλα μεγάλα και βαριά όργανα), ποικίλα έργα τέχνης (όπως γλυπτά, διάφορα αγγεία ή πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά είδη και άλλα υαλικά ή χειροποίητα έργα) αντίκες ή έπιπλα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, ευαίσθητα μηχανήματα (όπως ιατρικά, υπολογιστές κ.α.) και χρηματοκιβώτια.

Η μεταφορά αυτών των αντικειμένων γίνεται με ειδικά μέσα και αφού έχουν συσκευαστεί προσεχτικά με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας και με τις αποτελεσματικότερες μεθόδους, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η μεταφορά και η μετακόμιση των ειδικών αντικειμένων γίνεται με πολύ μεγάλη ασφάλεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία του προσωπικού μας. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας η εταιρεία μας παρέχει και οικονομικές τιμές.

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ειδικές μεταφορές-μετακομίσεις:

Είδη μεγάλης αξίας

Έργα τέχνης

Μουσικά όργανα

Χρηματοκιβώτια

mequi

Ιατρικά μηχανήματα

Μεταφορές Έργων Τέχνης

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό η etransporterts ειδικεύεται στη μεταφορά και συσκευασία έργων τέχνης σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ειδίκευσης που διασφαλίζουν τη σωστή μεταχείριση πολύτιμων αντικειμένων με στόχο την ασφαλή μεταφορά τους από το σημείο παραλαβής στο σημείο παράδοσης.

Η μεταφορά έργων τέχνης είναι μια ειδική περίπτωση μεταφοράς που απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και γνώση του αντικειμένου, γι αυτό και η επιλογή της μεταφορική εταιρείας οφείλει να γίνεται πολύ προσεχτικά. Εμείς στην etransporters θέλοντας να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους πελάτες μας επενδύουμε συνεχώς στον ανθρώπινο παράγοντα, με συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και στην ανάπτυξη καινοτόμου εξοπλισμού.

Η συσκευασία των έργων τέχνης είναι καίρια. Γι αυτό και στην etransporters γίνεται πάντα με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας και με τις αποτελεσματικότερες μεθόδους εξετάζοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.  Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα μας έρχεται στον χώρο σας και με τα καλύτερα υλικά και εργαλεία φροντίζει για την επιτυχημένη συσκευασία και μεταφορά των αντικειμένων σας.

Τέλος, προσφέρουμε εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις για τα έργα τέχνης σας σε για όλους τους τύπους των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας.

Etransporters Μεταφορές Έργων Τέχνης με Δεξιοτεχνία και Τεχνογνωσία: