Ενοικιάσεις Κλαρκ

Η etransporters σας προσφέρει μια πλήρης σειρά ανυψωτικών μηχανημάτων που εγγυώνται την λύση για όλα τα προβλήματα «υψηλού» επιπέδου.

Ενοικιάζουμε Κλαρκ (περονοφόρα, παλετοφόρα, με λαβίδα κ.τ.λ.), με ή χωρίς χειριστή, για φορτοεκφορτώσεις προϊόντων, παλετών, εμπορευματοκιβωτίων και βαρέων αντικειμένων από / προς container, φορτηγά, αποθήκες, εταιρείες, εκθέσεις, δημόσιους οργανισμούς, σπίτια κ.τ.λ.. Η ενοικιάσεις γίνονται με τη μέρα και αφορούν Κλαρκ για μέχρι 2,5 τόνους.

Σας προσφέρουμε ενοικιάσεις ανυψωτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για κάθε χρήση. Μηχανήματα κορυφαίων κατασκευαστών τα οποία ελέγχονται και πιστοποιούνται από αξιόπιστους φορείς ενώ συντηρούνται τακτικά.


Η  etransporters είναι δίπλα σας προκειμένου να δώσει λύσεις για κάθε ανάγκη προσέγγισης, ανύψωσης, μεταφοράς φορτίων & εξοπλισμού. Εξυπηρετούμε εταιρίες Logistics, Τεχνικές εταιρίες, Εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, Super Markets και ιδιώτες.

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση, ο άψογος επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία και ο άρτιος εξοπλισμός μας είναι αυτά που μας έχουν καταξιώσει στον τομέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και πρόθυμα.

Facebook Twitter Google+ Pinterest