Μεταφορές Έργων Τέχνης

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό η etransporterts ειδικεύεται στη μεταφορά και συσκευασία έργων τέχνης σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ειδίκευσης που διασφαλίζουν τη σωστή μεταχείριση πολύτιμων αντικειμένων με στόχο την ασφαλή μεταφορά τους από το σημείο παραλαβής στο σημείο παράδοσης.

Η μεταφορά έργων τέχνης είναι μια ειδική περίπτωση μεταφοράς που απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και γνώση του αντικειμένου, γι αυτό και η επιλογή της μεταφορική εταιρείας οφείλει να γίνεται πολύ προσεχτικά. Εμείς στην etransporters θέλοντας να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους πελάτες μας επενδύουμε συνεχώς στον ανθρώπινο παράγοντα, με συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και στην ανάπτυξη καινοτόμου εξοπλισμού.

Η συσκευασία των έργων τέχνης είναι καίρια. Γι αυτό και στην etransporters γίνεται πάντα με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας και με τις αποτελεσματικότερες μεθόδους εξετάζοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.  Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα μας έρχεται στον χώρο σας και με τα καλύτερα υλικά και εργαλεία φροντίζει για την επιτυχημένη συσκευασία και μεταφορά των αντικειμένων σας.

Τέλος, προσφέρουμε εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις για τα έργα τέχνης σας σε για όλους τους τύπους των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας.

Etransporters Μεταφορές Έργων Τέχνης με Δεξιοτεχνία και Τεχνογνωσία